dorisbuss.blogg.se

Vi vågade!! Vi lever som vi vill. Just nu i vår hus buss. Ja vi har sålt allt och flyttat in i vår etta på hjul. Livets irrfärder med tillbaka blickar. Livet ombord på vår buss med resor och vardag bjuder jag på. Välkommen att inspireras till att våga tänka utanför boxen.

Tillbaka till ordningen igen

Publicerad 2018-11-30 12:13:55 i Allmänt,

Både väder och jag är på den bättre sidan idag.
Jag älskar mina lediga fredagar eller ja plugga hemma dagar.
Jag är en människa i behov av egen tid. Synd bara att gubben oftast är hemma :) men han är inga bekymmer för min ensamhet, vi kan vara för oss själva fast tillsammans. Idag är det dock lyx att han är iväg på någon sorts jobb sökar turne. Ja han skulle iväg till ett ställe och kommer på att stanna till på nästa så nu lär han få besluts ångest om det blir båda jobben som blir aktuella.
Han har absolut inte problem att få jobb då han har mycket områden att välja ibland. Det var han som var hemma med sista placeringen och sen kom ju husförsäljning och tömning och flytt ivägen. Sen har han nog behövt lite tid för att landa i allt det nya och vila upp sig lite. Det går ju inte någon nöd på oss ekonomiskt så det har fått vara så en tid.
Jag borde ägna mig åt mag tarm kanalen och dess sjukdomar men jag fick igår en nyhet som gör att jag får svårt att fokusera.
För 3 år sedan lämnade jag in ett dna prov till ett ställe ihopp om att få svar på vart hälften av mina gener kommer ifrån. Fader okänd har jag levt med i 46 år. Så igår fick jag ett namn på min biologiska pappa. Ni kan ju bara föreställa er vilka tankar som snurrar i mitt huvud nu.
Ja han har fått ett samtal från ett av mina vuxna barn och tänk er hans chock för han hade inte en aning om att ett one night stand i början på 70 talet resulterade i en dotter. Så nu väntar jag nog bara på att hans chock har lagt sig så får vi se om han vill ha vidare kontakt.
Jag är nog nu inte så sugen på att försöka skapa en relation visst vore det kul om det klickar men jag vill mest ha en bild på hur han ser ut och framförallt det som förföljt mig i livet speciellt vid båda mina graviditeter vill jag få reda på om det finns ärftliga sjukdomar i släkten.
Ja huvudet snurrar av tankar och jag leker dektektiv på fb och google och har funnit en hel del släktingar och fått bild på dom vilket är jätte kul.
Jag har ju levt ett rätt stress fullt liv fullt av andras behov som måste ha fått komma först så länge så det är rätt skönt att få tid till att komma ikapp mig själv och mina behov och jag inser att få ett namn ett ansikte på min biologiska pappa är nog rätt viktigt för att få mig själv hel. Förstår dom där som letar sina biologiska föräldrar och säger att det är en pusselbit som saknas.
Nu känns det bara som att jag ska ta mig igenom denna utbildning så jag kan på riktigt börja leva det liv jag önskar. Ta hand om andra det kommer jag fortsätta med men på andra sätt under andra former.
Man måste ha tid för att ta hand om sig själv också på riktigt inte bara plåster på ett benbrott som behöver gips tro mig det håller inte i längden.
Jag har blivit rätt tilltufsad på livets väg så plåstret har funkat men nu behövs det gips och ordentlig läkning och rehabilitering. 
Jisses sådant svammel detta blev nog svammlat för idag nu får jag ta tag i det jag ska istället.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela