dorisbuss.blogg.se

Vi vågade!! Vi lever som vi vill. Just nu i vår hus buss. Ja vi har sålt allt och flyttat in i vår etta på hjul. Livets irrfärder med tillbaka blickar. Livet ombord på vår buss med resor och vardag bjuder jag på. Välkommen att inspireras till att våga tänka utanför boxen.

Läger helg...

Publicerad 2019-06-03 22:02:00 i Allmänt,

Har varit på det årliga familjehems lägret anordnat av Faco (www.faco.nu). Första året vi var där utan,barn,egna eller lånade. Men det var underbart att få träffa alla andra familjer och få se så många barn som växer och frodas i sina familjer.
Vi har varit där många gånger men varje år lyckas vi alltid finna en ny konstig väg att åka på. I år rullar vi ju fram med Doris buss som är rätt stor på vägarna och när vi skulle hem just vid Avesta ansåg vi att via Gävle så skulle det bli en rejäl omväg. Så vi körde av bara för att mötas av en skylt : max 3.5 ton. Ja vi väger 9 ton plus säkert lite till...så istället för att vända följer vi google Maps som ledde ut oss på den lilla lilla grus vägen i över en mil. Chauffören knorrade lite men jag kontrade med tåliga busschaufförer som måste åka dagligen då det fanns gott om hållplatser utmed vägen som tydde på buss trafik med större bussar än våran. Aja vi tog oss fram och hamnade i byn som dotter bor i och där parkerade vi för natten.
Idag har vi varit på sjukhuset för att vara sällskap åt en släkting dotter och jag så nu är jag rätt slut.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela